Wat doen wij?

Foldervisie ontzorgt.

U gaat een bedrijf starten en heeft een logo, briefpapier, enveloppen, flyers of brochures nodig. Wij ontwerpen dit in samenspraak met u en verzorgen het drukwerk van de diverse materialen.

 

Daarnaast kunnen wij ervoor zorgen dat uw flyers Huis-aan-Huis worden verspreid.

 

Heeft u een databestand met leads en wenst u hen een mailing te sturen, wij verzorgen het traject incl. personaliseren, verpakken en de verzending, Dit kan op diverse manieren. Welke voor u het meest geschikt is bespreken wij graag met u.

drukwerk

Tegenwoordig wordt er veel gebruik gemaakt van digitaal drukwerk. Conventionele drukwerk wordt niet vervangen, maar het is een uitbreiding hiervan. Enkele voordelen van digitaal drukken:

- Kleine oplage aanzienlijk goedkoper dan conventioneel  
- Kortere levertijd
- Mogelijkheid tot het drukken van variabele gegevens (bijv. personaliseren)

verspreiding

Huis-aan-Huis verspreiding. Plaatselijk-Regionaal-Landelijk.

 

Doelgroepsegementatie van de klanten.

 

Bepaal ze, vindt ze en spreek ze aan. Ook hierin hebben wij ervaring opgedaan 

TITLE

direct mail

Direct mail een efficiënte en  doelgerichte manier om te communiceren. Foldervisie kan ervoor zorgen dat uw brief of   brochure gepersonaliseerd, wordt verzonden. Snel en efficiënt. U heeft er geen omkijken meer naar.
Natuurlijk zoeken wij uit welke manier van verzending (PostNL / SANDD / 24-uurs / 48-uurs / Next Week) voor u het meest voordelig is. Informeer eens naar de diverse mogelijkheden van direct mail.

TITLE

© 2016 door Foldervisie