Alle verspreidvormen
Scherpe tarieven
Eenvoudig bestellen
Snel laten verspreiden

Huis-aan-Huis campagne verspreiding | Foldervisie.nl

Een Huis-aan-Huis campagne is een relatief voordelig medium om een groot bereik onder je doelgroep te behalen. Er zijn diverse verspreiders in Nederland, België en Duitsland die je boodschap bij de consument kunnen brengen. Wij werken al jarenlang samen met alle verspreiders en zijn daardoor bijzonder goed op de hoogte van de onderscheidende waarde en mogelijkheden binnen ieder netwerk.

Bij Foldervisie.nl kun je terecht voor álle verspreidvormen: landelijk, op bezorgwijk, postcode, plaats of provincie, selectieve verspreiding op basis van je doelgroep, verspreiding in een folderpakket met bekende retail merken, verspreiding in iedere gewenste regionale weekkrant (huis-aan-huiskrant), verspreiding met een hoge attentiewaarde volledig separaat en ongeadresseerd of geadresseerd (o.a. aan de bewoners van).

Kies uit onze diverse verspreidvormen en bereik je doelgroep op de meest effectieve manier. Wij koppelen het juiste netwerk en verspreidvorm(en) aan je campagne. Neem contact op met ons team voor meer informatie over onze diensten.

 

Bereken mijn prijs >>