Alle verspreidvormen
Scherpe tarieven
Eenvoudig bestellen
Snel laten verspreiden

Flyers drukken en verspreiden

Flyers drukken en verspreiden

Op deze pagina heb je de mogelijkheid om snel en gemakkelijk de kosten te berekenen voor het drukken en verspreiden van jouw folder. Je kunt hier ook direct je opdracht bij ons plaatsen. Indien je al beschikt over gedrukte folders of elders drukwerk wilt regelen, bieden wij ook de optie om enkel de verspreiding van je drukwerk te regelen via het tabblad “huis-aan-huis verspreiding

Hoe werkt het?

Volg de onderstaande stappen om je drukwerk en de bijbehorende verspreiding samen te stellen.

In de aanvangsfase kies je het gewenste type flyer voor je verspreidingscampagne, inclusief formaat, materiaal en kleur. Je hebt de vrijheid om je eigen ontwerp aan te leveren of onze expertise in te schakelen voor vormgeving.

In de afrondende fase selecteer je het verspreidgebied voor je flyers. Dit kan op verschillende manieren, zoals het invoeren van plaatsnamen of postcodes, of door specifieke gebieden op een kaart te markeren. Je ontvangt direct een overzicht van de benodigde verspreidingsoplage voor het door jou gekozen gebied. Als de oplage te hoog is, kun je eenvoudig gebieden van de kaart verwijderen om te voldoen aan jouw gewenste oplage of budget.

Welke verspreidvorm kies je?

In de laatste fase, wanneer je je verspreidgebied selecteert, begin je met het kiezen van een verspreidingsmethode. De beslissing die je op dit moment neemt, samen met de omvang van je verspreidingsgebied, zal direct invloed hebben op de totale kosten van je verspreidingscampagne. Hieronder leggen we de kenmerken van de drie beschikbare verspreidingsmethoden uit. Het is ook mogelijk om de verspreidingsmethode te wijzigen nadat je een verspreidgebied hebt gekozen, zodat je de kosten goed kunt vergelijken.

Verspreiding met Folderpakket

Bij deze optie wordt je flyer samen met 10-20 andere folders bezorgd in een folderpakket. De bezorging van dit pakket vindt plaats van zaterdag tot en met woensdag. Het verspreiden van je flyer in een folderpakket is de meest kostenefficiënte optie.

Verspreiding samen met een Regionale Huis-aan-huiskrant

Je flyer wordt samen met een regionale weekkrant bezorgd of ingevoegd in deze krant, samen met slechts enkele andere folders. Hierdoor heeft je flyer een hogere attentiewaarde binnen een huishouden dan wanneer deze in een folderpakket wordt verspreid.

Verspreiding separaat

Je flyer wordt volledig los en afzonderlijk bezorgd, wat betekent dat je flyer veel meer opvalt! Deze verspreidingsmethode staat ook bekend om zijn hoge kwaliteit. Als je kiest voor separaat verspreiden, kun je de hoogste conversie op je flyer verwachten.

Meer informatie?

Je bevindt je momenteel op de Foldervisie.nl website. Wij zijn een toonaangevende, onafhankelijke expert op het gebied van folders in Nederland. Onze teamleden beschikken over uitgebreide ervaring in het inkopen, adviseren en uitvoeren van regionale en internationale campagnes. Wil je meer te weten komen over ons team? Bekijk dan onze uitgebreide informatiepagina.

Heb je vragen met betrekking tot deze website of de beschikbare mogelijkheden? Wellicht kun je het antwoord vinden in onze lijst met veelgestelde vragen. Indien je toch nog vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan graag voor je klaar. Meer over ons lees je hier.

Spacer