Alle verspreidvormen
Scherpe tarieven
Eenvoudig bestellen
Snel laten verspreiden

Folders of flyers verspreiden

Om jouw huis-aan-huis folderverspreiding gemakkelijk en snel te regelen, kun je op deze pagina direct de prijs berekenen en de opdracht bij ons boeken. Bij Foldervisie.nl bieden we ook de mogelijkheid om het drukwerk voor jouw folders of flyers te verzorgen en deze te laten verspreiden. Ga voor meer informatie over het drukken en verspreiden van flyers en folders naar de desbetreffende pagina’s. Op deze manier kun je het hele proces bij ons uit handen geven en ben je verzekerd van een professionele en effectieve campagne. Ga naar flyers drukken en verspreiden of folders drukken en verspreiden.

Stappenplan voor jouw flyers / folders verspreiding via Foldervisie.nl?

Bij Foldervisie.nl kun je gemakkelijk jouw flyers verspreiding samenstellen in een paar eenvoudige stappen. Geef eerst aan welk type drukwerk je wilt verspreiden en wat het maximale gewicht is. Op basis van deze informatie berekenen wij de prijs en informeren wij de verspreiders.

In de laatste stap selecteer je het gewenste verspreidgebied. Dit kan op basis van plaatsnamen, postcodes of door gebieden op de kaart te selecteren. Je krijgt direct inzicht in de benodigde verspreidoplage voor het gekozen gebied. Is de oplage te hoog? Dan kun je gemakkelijk gebieden verwijderen om tot het gewenste budget te komen.

Welke verspreidvorm moet ik kiezen?

In de laatste stap, bij het selecteren van je verspreidgebied, kies je eerst een verspreidvorm. De keuze die je hier maakt, bepaald samen met de oplage van je verspreidgebied de totaalprijs van je verspreiding. Hieronder lichten we de drie verspreidvormen en hun kenmerken toe. Je kunt de verspreidvorm altijd nog wisselen als je een verspreidgebied hebt geselecteerd. Hiermee kun je ook het verschil in kostprijs goed vergelijken. 

  • Verspreiding in het folderpakket

Jouw drukwerk wordt samen met andere folders en flyers in een pakket bezorgd. Het voordeel hiervan is dat je in één keer een groot aantal huishoudens bereikt en dat de kosten relatief laag zijn. Een verspreiding van je flyer of folder in een folderpakket is de goedkoopste optie.

  • Verspreiding samen met een regionale huis-aan-huiskrant

Jouw drukwerk wordt in een regionale huis-aan-huiskrant bezorgd. Het voordeel hiervan is dat jouw flyer meer opvalt tussen het lokale nieuws en dat de krant vaak goed gelezen wordt door de bewoners van het verspreidgebied. De attentiewaarde van je flyer of folder binnen een huishouden is daardoor hoger dan bij een verspreiding in een folderpakket.

  • Verspreiding separaat

Jouw drukwerk wordt volledig separaat bezorgd. Het voordeel hiervan is dat jouw flyer / folder opvalt en dat je een specifieke doelgroep kunt bereiken. Deze verspreidvorm is ook het meest kwalitatief. Met deze verspreidvorm kun je de hoogste conversie op je folder verwachten.

Hulp nodig bij het laten verspreiden van flyers of folders?

Je bent op de website van Foldervisie.nl. Wij zijn een onafhankelijke folderspecialist in Nederland. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring op het gebied van inkoop, advies en uitvoering van regionale en (inter)nationale campagnes. Meer over ons lees je hier.

Heb je vragen over deze website of de mogelijkheden, wellicht vind je het antwoord in onze veelgestelde vragen. Anders kunt je uiteraard contact met ons opnemen.

 

Spacer

Stel eenvoudig je verspreiding samen!