Alle verspreidvormen
Scherpe tarieven
Eenvoudig bestellen
Snel laten verspreiden

Folders drukken en verspreiden

Folders drukken en verspreiden

Op deze webpagina heb je de mogelijkheid om direct de kosten voor het drukken en verspreiden van je folders te berekenen, en je opdracht rechtstreeks bij ons te plaatsen.

Als je al over gedrukte folders beschikt of elders drukwerk wilt aanschaffen, kun je eenvoudig de huis-aan-huis verspreiding selecteren om enkel de verspreiding van je drukwerk te coördineren.

Hoe werkt het?

Doorloop de onderstaande stappen om zowel je drukwerk als de verspreiding ervan op maat samen te stellen.

In de eerste stappen maak je keuzes met betrekking tot het type folder dat je wilt verspreiden, waaronder formaat, materiaal en kleur. Je hebt de mogelijkheid om een eigen ontwerp aan te leveren, of je kunt de vormgeving aan ons overlaten.

In de laatste fase selecteer je het verspreidgebied voor de distributie van je folder. Je kunt dit doen door plaatsnamen of postcodes in te voeren, of door specifieke gebieden op een kaart te markeren.

Hiermee krijg je direct inzicht in de benodigde verspreidingsoplage voor het door jou gekozen gebied. Als de oplage te hoog uitvalt, kun je eenvoudig delen van het gebied op de kaart verwijderen om zo het gewenste aantal exemplaren of budget te bereiken.

Welke verspreidvorm kies je?

In de laatste stap, wanneer je je verspreidingsgebied selecteert, begin je met het kiezen van een verspreidingsmethode. De beslissing die je op dit moment neemt, samen met de omvang van je verspreidingsgebied, zal direct invloed hebben op de totale kosten van je verspreidingscampagne.

Hieronder zullen we de drie beschikbare verspreidingsmethoden en hun kenmerken toelichten. Je hebt ook de mogelijkheid om de verspreidingsmethode te wijzigen nadat je een verspreidingsgebied hebt geselecteerd, zodat je de kosten nauwkeurig kunt vergelijken.

Verspreiding met Folderpakket

Bij deze optie wordt je folder samen met 10-20 andere folders bezorgd in een folderpakket. De bezorging van dit pakket vindt plaats van zaterdag tot en met woensdag. Het verspreiden van je folder in een folderpakket is de meest kostenefficiënte optie.

Verspreiding samen met een Regionale Huis-aan-huiskrant

Je folder wordt samen met een regionale weekkrant bezorgd of in deze krant ingevoegd, samen met slechts enkele andere folders. Hierdoor heeft je folder een hogere attentiewaarde binnen een huishouden dan wanneer deze in een folderpakket wordt verspreid.

Verspreiding separaat

Je folder wordt volledig los en afzonderlijk bezorgd. Hierdoor zal je folder aanzienlijk meer opvallen! Deze verspreidingsmethode staat ook bekend om zijn hoogwaardige kwaliteit. Als je kiest voor separaat verspreiden, kun je de hoogste conversie op je folder verwachten.

Meer informatie?

Je bent op de website van Foldervisie.nl. Wij zijn een onafhankelijke folderspecialist van Nederland. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring op het gebied van inkoop, advies en uitvoering van regionale en (inter)nationale campagnes. Meer over ons lees je hier.

Heb je vragen over deze website of de mogelijkheden, wellicht vind je het antwoord in onze veelgestelde vragen. Anders kunt je uiteraard contact met ons opnemen.

Spacer