Alle verspreidvormen
Scherpe tarieven
Eenvoudig bestellen
Snel laten verspreiden

Folders of flyers verspreiden?

Om jouw huis-aan-huis folderverspreiding gemakkelijk en snel te regelen, kun je op deze pagina direct de prijs berekenen en de opdracht bij ons boeken. Bij Foldervisie.nl bieden we ook de mogelijkheid om het drukwerk voor jouw folders of flyers te verzorgen en deze te laten verspreiden. Ga voor meer informatie over het drukken en verspreiden van flyers en folders naar de desbetreffende pagina’s. Op deze manier kun je het hele proces bij ons uit handen geven en ben je verzekerd van een professionele en effectieve campagne. Ga naar flyers drukken en verspreiden of folders drukken en verspreiden.

Stappenplan voor jouw flyers / folders verspreiding via Foldervisie.nl?

Bij Foldervisie.nl kun je snel en eenvoudig de verspreiding van je flyers samenstellen in slechts enkele stappen. Begin met het aangeven van het type drukwerk dat je wilt verspreiden en het maximale gewicht ervan. Met deze gegevens kunnen wij de prijs berekenen en de verspreiders op de hoogte stellen.

In de laatste fase kies je het gewenste verspreidingsgebied. Dit kan worden gedaan aan de hand van plaatsnamen, postcodes of door specifieke gebieden op de kaart te markeren. Je ontvangt direct een overzicht van de benodigde verspreidingsoplage voor het geselecteerde gebied. Als de oplage te hoog is, kun je eenvoudig gebieden verwijderen om binnen het gewenste budget te blijven.

Welke verspreidvorm moet ik kiezen?

In de laatste stap, bij het definiëren van je verspreidingsgebied, begin je met het kiezen van een verspreidingsmethode. De beslissing die je op dit moment neemt, samen met de omvang van je verspreidingsgebied, heeft direct invloed op de totale prijs van je verspreidingscampagne. Hieronder geven we een overzicht van de drie beschikbare verspreidingsmethoden en hun unieke eigenschappen. Je kunt altijd nog van verspreidingsmethode wisselen zodra je een verspreidingsgebied hebt geselecteerd. Dit stelt je in staat om de kosten en voordelen van elke methode nauwkeurig te vergelijken.

Verspreiding in een Folderpakket

Bij deze optie wordt jouw drukwerk gebundeld met andere folders en flyers in een pakket dat wordt bezorgd. Het grote voordeel hiervan is dat je in één keer een groot aantal huishoudens kunt bereiken, en de kosten blijven relatief laag. Verspreiding in een folderpakket is de meest kosteneffectieve keuze.

Verspreiding samen met een Regionale Huis-aan-huiskrant

Bij deze methode wordt jouw drukwerk bezorgd samen met een regionale huis-aan-huiskrant. Het voordeel hiervan is dat jouw flyer opvalt tussen het lokale nieuws, en deze krant wordt vaak goed gelezen door bewoners in het verspreidgebied. Hierdoor heeft je flyer of folder een hogere attentiewaarde in huishoudens dan wanneer deze in een folderpakket wordt verspreid.

Verspreiding separaat

Bij deze verspreidingsmethode wordt jouw drukwerk volledig apart bezorgd. Het voordeel hiervan is dat jouw flyer of folder extra opvalt, en je kunt hiermee een specifieke doelgroep nauwkeurig bereiken. Deze verspreidingsmethode staat ook bekend om zijn hoge kwaliteit en kan leiden tot de hoogste conversie op je folder.

Hulp nodig bij het laten verspreiden van flyers of folders?

Je bevindt je op de Foldervisie.nl website. Wij zijn een vooraanstaande expert op het gebied van folders in Nederland. Onze teamleden beschikken over uitgebreide expertise in de inkoop, advisering en uitvoering van zowel lokale als internationale campagnes. Wil je meer te weten komen over ons team? Klik dan hier.

Heb je vragen met betrekking tot deze website of de beschikbare mogelijkheden? Mogelijk vind je het antwoord in onze lijst met veelgestelde vragen. Als je echter nog steeds vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

 

Spacer

Stel eenvoudig je verspreiding samen!