Alle verspreidvormen
Scherpe tarieven
Eenvoudig bestellen
Snel laten verspreiden

Blog Post

Verspreidvormen? Welke moet ik kiezen?

Huis-aan-Huis verspreiding

Op Foldervisie.nl bieden wij meerdere verspreidvormen aan voor het huis-aan-huis verspreiden van jouw flyer of folder. In deze blog leggen we de verschillen tussen deze verspreidvormen uit. Hierdoor kun je beter de juiste keuze maken voor jouw verspreiding.

Bij Foldervisie.nl kun je kiezen voor verspreiding in een folderpakket, in een regionale weekkrant of middels separate bezorging.

Folderpakket verspreiding

Bij verspreiding in een folderpakket wordt jouw drukwerk in het weekend of begin van de week op een willekeurige plek in een geseald folderpakket gestopt. In dit pakket zitten naast jouw drukwerk ook flyers en folders van lokale ondernemers en grote retailers. Dit is de meest voordelige verspreidvorm. Het is een goede manier om voor een scherp budget een groot bereik onder jouw doelgroep te krijgen. Houd er wel rekening mee dat jouw drukwerk tussen ca. 10-20 andere drukwerken terechtkomt en daardoor misschien minder goed opvalt dan bij andere verspreidvormen. Daarnaast kan het voorkomen dat een bezorgwijk (een klein deel van een postcode) uitvalt of dat een bezorger (bewust of onbewust) fouten maakt in de bezorging. De aankomst van de door ons weergegeven oplage binnen de postcodes ligt tussen de 90-95 procent.

Weekkrant verspreiding

Bij verspreiding in een regionale weekkrant wordt jouw drukwerk ingestoken in een specifieke weekkrant en bezorgd op dinsdag, woensdag, donderdag of vrijdag. In vergelijking met het folderpakket gaan er minder folders mee, waardoor jouw drukwerk beter opvalt. Huishoudens lezen ook graag de weekkrant, waardoor de kans groot is dat de krant wordt geopend en jouw drukwerk wordt gezien. Bezorgers van de weekkrant moeten iets ouder zijn om te bezorgen. De kwaliteit van deze verspreidvorm ligt tussen de 95-100 procent. Qua kosten zit deze verspreiding tussen het budgetpakket en een separate verspreiding in.

Separate verspreiding

Een separate verspreiding is het meest kostbaar. Maar deze kosten moet je afwegen tegen de voordelen van deze verspreidvorm. Jouw drukwerk wordt los bezorgd en valt daardoor extra goed op. Wij kunnen de verspreiders instrueren om aan het eind van de week te bezorgen, zodat je eventuele actieperiode op je drukwerk hierop aangepast kan worden. Hierdoor kun je de ‘folderdrukte’ aan het begin van de week ontlopen en in een meer lege brievenbus belanden. Jouw drukwerk wordt bezorgd door een professioneel bezorgteam en de aankomst ligt rond de 98 procent.

Je kunt je keuze voor een verspreidvorm maken via de knop ‘Selecteer uw regio’. Op basis van het ingevoerde verspreidgebied kun je wisselen tussen de verschillende verspreidvormen, om de bijbehorende oplagen en kosten te vergelijken. Denk niet alleen aan de kosten, maar ook aan de attentiewaarde en bezorgkwaliteit van je drukwerk. Uiteindelijk is het doel om zoveel mogelijk huishoudens te bereiken met jouw boodschap!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Related Posts

Laat uw boodschap stralen!

Laat uw boodschap stralen met Foldervisie’s unieke drukwerk, effectieve drukwerkverspreiding en gepersonaliseerde direct mail

Invoering Ja/Ja stickers – aantal gemeentes uitgebreid

Voor 2018 opt-out Tot 2018 werd er in Nederland voor de verspreiding van huis-aan-huis reclame